Haber

İnegöl istişareyle gelişiyor

BURSA (İGFA) – İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın göreve atanmasıyla birçok alanda yapılan yatırımlar yeni İnegöl’ün inşasını oluşturdu. 2019 yerel seçimlerinde yapılan 94 beyanın yüzde 84’ünü yerine getiren grupla bir araya gelen Lider Alper Taban, “Her arkadaşıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

ÇABALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

İstişare kültürüne önem veren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, her müdürlüğün döneme ilişkin bilgilerin yer aldığı sunumlarını daire başkanlarından dinledi. Daha neler yapılabilir diye meslektaşlarıyla istişarede bulunan Lider Alper Taban, “Bu çalışmaları hep birlikte yaptık, istişare kültürüyle yine yapacağız” dedi.

EN İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDAYIZ

Başkan Alper Taban da yeni nesil belediyecilik anlayışıyla teknolojik gelişmeye önem veren, sonuç odaklı çalışmayı esas alan, insanı ve çevreyi esas alan bir İnegöl hayaliyle yola çıktıklarını hatırlatarak; “Vizyonumuz olarak tarihi geçmişi ve potansiyel gücüyle yaşam kalitesi yüksek, insanları güler yüzlü, örnek bir şehir olarak tanımladık. Temel değerlerimizin neler olduğunu hatırlatmak isterim; Yeni nesil belediyecilik anlayışı, analiz odaklı yaklaşım, sağduyu kullanımı, dijitalleşme ve akıllı şehir, öz değerlerin korunması, erişilebilirlik, çevreye duyarlılık, şeffaflık ve güvenilirlik, liyakat ve yetkinlik odaklı yönetim anlayışı ve öz kaynakların verimli kullanımı. Değerli dostlar, buraya yazdığımız her cümle, satır ve kelime bizim için çok değerlidir. Sonuçta başarı ve güzellik varsa bu başarının mimarı ve sahibi sizsiniz. Her birinize kalbimin derinliklerinden teşekkür ediyorum. Arkadaşlar kendimizi hırpalamayalım. “Biz görev başındayız ve işi en iyi şekilde yapmakla yükümlüyüz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu