Haber

Şaşal Su 6 zincir marketin raflarında yerini alacak

Türkiye’nin özlediği Şaşal Suyunu İzmirlilerle buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6 zincir marketle suyun satışı için anlaşma sağladı. Gerekli koşulları sağlayan işletmeler de “Suyun Adı Şaşal” sloganını kullanan markanın bayisi veya satış noktası olabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa’nın çalışmalarıyla yeniden üretilmeye başlanan asırlık Cumhuriyet markası Şaşal Su, çok yakında raflarda olacak. İlk etapta Şaşal Su’nun satışı için 6 zincir marketle anlaşma sağlandı. İlk el sıkıştığımız pazarlar arasında Gürmar, Ege Çarşı Mağazaları, Acem Market, Fırat AVM, Alternatif Marketler ve Promosyon Marketler yer alıyor. Ayrıca Şaşal Su’nun bayilik ve satış noktası olmak için başvurular başladı.

Şaşal Su, Aralık 2023’te 100’ün üzerinde küçük işletme ve yerel markette satışa sunuldu.

Başvurular devam ediyor

Şaşal Su’nun tüm İzmirlilere ulaşabilmesi için asırlık markayı satmak isteyen işletmeler satış noktası veya bayilik yapabilir. İşletmeler, [e-posta korumalı]Bayilik veya satış noktası olmak için e-posta yoluyla veya 444 77 51’i arayarak başvuruda bulunabilirsiniz.

12 yıldır atıl durumdaydı
Şaşal Su’nun Menderes’teki fabrikası 12 yıldır atıl durumdaydı. İzDoğa’nın İZSU’dan kiraladığı fabrika bir yıldan kısa sürede yeniden kuruldu. Yeni cam ve pet şişe bordürlerinin kurulduğu fabrikada 330 ml ve 750 ml cam şişe ile 5 litrelik PET şişe dolumlarına başlandı.

Hazırlıkların devam ettiği ikinci dolum ünitesinde ise 500 ml ve 1,5 litrelik plastik şişeler doldurulacak. Şubat 2024’te ikinci ünitenin devreye alınmasının ardından fabrika tam kapasiteyle çalışmaya başlayacak.

Fabrikanın açılışı 22 Eylül 2023 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla gerçekleştirildi ve Başkan Soyer, açılışta şunları söyledi: “İzmir’in bu hazinesini İzmir’e kazandırmak büyük bir gurur kaynağıdır. 12 yıl atıl durumda kaldı, yeniden hizmete girdi. 140 milyon liralık yatırımla çökme noktasına gelen bu tesisi 10 ayda yeniden inşa ettik. “Bundan sonra İzmirliler saf Şaşal Suyu’nu doyasıya içecek.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-gemlik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu