Yaşam

Şahsiyet 2. Sezonun Yayın Tarihi Açıklandı

Şahsiyet dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu için geri sayım başladı. Haluk Bilginer’in unutkanlığıyla mücadele eden emekli adliye memuru Agah Beyoğlu karakterini canlandırdığı bu polisiye ve dram yapımı seyirciyi büyüledi ve Haluk Bilginer’e En İyi Erkek Oyuncu Performansı ödülünü kazandırdı.

GAIN’in “Chapter II” adını verdiği Şahsiyet’in yeni sezonunun yayın tarihi 13 Kasım 2023 olarak belirlendi.

2018 yılında puhutv kanalında yayına başlayan ve bir süre kısa dizi olarak ekrana gelen Şahsiyet, Agah Beyoğlu’nun Alzheimer teşhisi konulduktan sonra sıra dışı cinayetlerle dolu maceralarını konu alıyordu. Uluslararası arenada büyük ses getirerek adından söz ettiren dizi, “El Asesino Del Olvido” adıyla Meksika’da uyarlandı.

Senaryosu usta yazar Hakan Günday’a ait olan dizinin yönetmenliğini ise daha önce More ve Uysallar gibi başarılı yapımlara imza atan Onur Saylak üstleniyor.

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter filminin ilk fragmanı yayınlandı! Çıkış tarihi de açıklandı!

Şahsiyet’in ikinci sezonunda heyecan dorukta. Toplamda 12 bölümden oluşan ilk bölümde Cansu Dere’nin canlandırdığı Nevra Elmas karakteri büyük ilgi gördü. Yeni sezon toplam 10 bölümden oluşacak. Ekipte Haluk Bilginer ve Cansu Dere’nin yanı sıra İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta gibi tecrübeli isimler de yer alacak.

II. Fasıl’da Agah Beyoğlu ve Avustralya’dan dönen kızı Zuhal Beyoğlu’nun yeni maceraları izleyiciyi bekliyor. Ancak hikayenin detayları henüz açıklanmadı.

GAİN, Şahsiyet 2. sezon heyecan verici bir fragmanla bizleri karşılıyor. “Hiç ölümden döndün mü? Döndüm… Peki nereye döndüm?” Bu cümleyle yeni sezonun ne kadar etkileyici ve sürükleyici olacağına dair ipucu veriyor.

Sonuç olarak Şahsiyet’in ikinci dönem için 13 Kasım 2023 tarihi merakla bekleniyor. Ne düşünüyorsun? Lütfen fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu