Ekonomi

NRx Pharmaceuticals ters bölünme ve isim değişikliği öneriyor

RADNOR, Pa. – Klinik aşamada bir biyofarmasötik şirketi olan NRx Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: NRXP), hissedar değerini korumayı ve Nasdaq listeleme düzenlemelerine uyumu sağlamayı amaçlayan bir dizi önlem açıkladı. Şirket, tersine hisse senedi bölünmesini değerlendiriyor ve menkul kıymetleri için yeni bir CUSIP numarası ile birlikte kurumsal adını NRx Therapeutics, Inc. olarak değiştirmeyi planlıyor.

Önerilen eylemler, şirketin hisselerindeki çıplak açığa satışları ele alma girişiminin bir parçasıdır. Çıplak açığa satış, menkul kıymet düzenlemelerinin ihlali anlamına gelen, dayanak menkul kıymeti ödünç almadan hisselerin açığa satılması uygulamasıdır. NRx, bu tür uygulamalara karşı yasal yasakların altını çizerek önde gelen aracı kurumlarla iletişim kurmaları için eski SEC icra avukatlarını görevlendirdi.

Şirketin Uyum Komitesi Başkanı Janet Rehnquist, Esq., “Piyasalarda tam uyumlu ticaret yapmanın hissedarlarımızın yararına olduğuna inanıyoruz” dedi. Şirketin intihar depresyonu, TSSB ve kronik ağrı gibi kritik tıbbi ihtiyaçlara yönelik ilaç geliştirme konusundaki kararlılığını vurguladı.

NRx Pharmaceuticals, merkezi sinir sistemi bozuklukları için NMDA platformuna dayalı tedaviler geliştirmeye odaklanmıştır. Tedaviye dirençli bipolar depresyon ve kronik ağrı için FDA tarafından Çığır Açan Terapi olarak belirlenen NRX-101 üzerinde çalışmaktadır. Şirketin bu ilacın geliştirilmesi ve pazarlanması için ortaklıkları vardır ve ayrıca intihar depresyonu tedavisi için HTX-100’ü (IV ketamin) geliştirmektedir.

Şirketin HTX-100 için Yeni İlaç Başvurusu yapma planları, klinik çalışma sonuçları ve Fransız sağlık yetkililerinden alınan verilerle desteklenmektedir. FDA, akut intihar eğilimi olan hastalar için ketamin (NRX-100) geliştirilmesi için Hızlı İzleme Ataması vermiştir.

Bu ileriye dönük beyanlar, gerçek sonuçların öngörülenlerden önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek risklere ve belirsizliklere tabidir. Bu duyuru NRx Pharmaceuticals tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

haberyenimahalle.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu