Yaşam

İtalyan Şef Danilo Zanna Türkiye’den Ayrılmayacak

Zanna, “Türkiye’ye ve toplumuna duyduğum sevgi ve saygıyı hiçbir eylem, kişi veya olay benden alamaz. Ben her zaman işimin başındayım.”

İşten çıkarıldığı söylenen iki çalışanı tarafından restoranının önünde dövülen İtalyan şef Danilo Zanna, Türkiye’den ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak, “Türkiye’ye ve içinde yaşayan topluma duyduğum sevgi ve saygıyı hiçbir davranış, kişi ve olay ortadan kaldıramaz” dedi.

RESTORAN ÖNÜNDE SAVAŞ

Danilo Zanna’nın Sarıyer’de bir alışveriş merkezinde bulunan restoranının önünde, Danilo Zanna’ya ait olduğu iddia edilen restoranın iki eski çalışanı, işten çıkarıldıkları gerekçesiyle Danilo Zanna’nın yanına gelerek tartışma başlattı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iş zincirinin İzmir şube müdürü darp edildi.

“HİÇ BİR EYLEM BENDEN TÜRKİYE SEVGİSİNİ ALAMAZ”

Yaşanan üzücü olayın ardından ülkeyi terk edeceği söylenen ünlü şef Danilo Zanna, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türk milletine karşı hislerim çok güçlü ve köklü bir duygudur.

Sadece bu milletin sınırsız zevki değil, dünya için temsil ettiği kadim tarihi, mükemmel denizleri ve manzaraları ve hatta yıllardır keşfettiğim inanılmaz gastronomi hazinesi değil.

Türk milletine olan sevgim yaşayan insanlardan, karakterlerinden ve beni oğulları gibi karşılamalarından geliyor. Son 10 yılda yolları benimkiyle iç içe geçmiş, bana bu süper kültürü ve Türk milletini keşfetmemi, öğrenmemi ve yaşamamı sağlayan tüm o harika insanlara sevgim var.

Türkiye’ye ve toplumuna duyduğum sevgi ve saygıyı hiçbir eylem, kişi veya olay ortadan kaldıramaz. Seni seviyorum Türkiye ve hayatıma girip beni kabul ettiğin için ve en çok da destek ve yanımda olduğun mesajların için teşekkür ederim. Hoşçakal” dedi.

“İŞİMİN BAŞINDAYIM”

Öte yandan Vadistanbul’daki restoranının şubesinde görüntülendi. Snobmagazin’de yer alan habere göre, ayakta gazetecilerle sohbet eden Zanna, “Daha önce de söylediğim gibi şiddete her zaman karşıyım ama böyle kötü bir olay yaşandı.

Gerekli şikayetleri yaptım. İşimize karışmasına asla izin vermem. Ben sürekli işteyim abi” diye konuştu. “Tatil planı sorulduğunda, ‘Ailemi çok özledim, o yüzden İtalya’ya gidiyorum’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu