Haber

İstanbul’da aday gösterilen AK Partililerden ilk açıklama

AK Parti’nin İstanbul İlçe Belediyesi Başkan adayları belli oldu

7 Ocak’taki İstanbul, 18 Ocak’taki Ankara ve İzmir’in ardından bugün İstanbul’un ilçeleri açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Programı”na katıldı. Erdoğan, İstanbul İlçe Belediyesi Başkan adaylarını açıkladı. İşte aday isimlerden bazılarının ilk açıklamaları;

ŞADİ ​​YAZICI: UMARIM ŞEHİRİNİ SAHİBİNE VERİR

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı: İstanbul ilçelerden alınacak birikimli oylarla alınacak. “Yine İstanbul” -istisnalar hariç- tüm kuruluşlar, gönüllüler, Cumhur İttifakı’nın tüm üyeleri tarafından, işinde başarılı olmuş, kamuoyunu kucaklayabilen adayların ve kendini öne çıkaran isimlerin tespit edilmesiyle başarılabilir. yine başarı endeksinde. İnşaAllah İstanbul, şehrinin emanetini bir kez daha sahibine verecektir.

İLHAN OCAKLI: ‘İSTANBUL’UN AKCİĞERİNDE DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ

AK Parti Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: Şile 72 Km. Yani kıyı şeridi ve yüzde 80’i orman alanı olan 782 km2 yüzölçümüyle İstanbul’un akciğeridir. Bunu koruyarak daha iyi hizmetler sunacağız. İnşaAllah önümüzdeki dönemde gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik yeni ve farklı projeleri hayata geçireceğiz. 57 köyümüzde meydan, aydınlatma ve sokak yenileme projeleriyle hizmetlerimizi sürdüreceğiz.

ÖMER ARISOY: VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTTUK

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy: Geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi yine ilk günkü aşkla yola çıkacağız. Hemşehrilerimizle birlikte yeni ve güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum. Geçmişte verdiğimiz tüm sözleri yerine getiren biri olarak bugün yine büyük Zeytinburnu ailesi Zeytinburnu’lu hemşehrilerimizin huzuruna çıkacağız. Elbette yeni sözler vereceğiz ve Allah’ın izniyle tutacağız.

İSMET YILDIRIM: DAHA BÜYÜK FIRSATLARLA DAHA İYİ BİR ÜMRANİYE

AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı: Ümraniye başkadır. 750 bin nüfusa ulaştı. 550 bin seçmenimiz var. Finans Şehri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi gibi yeni dinamikleri de Murat Kurum’la birlikte ele alarak, Allah’ın izniyle daha uygun hizmetler sunacağız. İBB’yi bünyemize katarak daha iyi fırsatlara sahip, daha büyük projelere sahip daha iyi bir Ümraniye çağrısında bulunuyoruz.

MURAT AYDIN: GENÇLERİN HAYALLERİNİN GERÇEKLEŞTİĞİ ŞEHİR BEYKOZ

AK Parti Beykoz adayı olduğu açıklanan Murat Aydın: Beykoz’la ilgili bir hayalim var, özellikle Beykozlu gençlerin; Beykozlu gençler kendilerine Türkiye’de hayallerini en rahat hangi şehirde gerçekleştirebileceklerini sorduklarında bu sorunun cevabı Beykoz olacaktır.

DENİZ KÖKEN: 5 YILDA 90 PROJE HAZIRLADIK

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken: Eyüpsultan’a 5 yılda 90 proje kazandırdık, bu şehri daha yaşanabilir kılmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 29 mahallesi, 2200 cadde ve caddesi olan büyük bir ilçedir. Çok şükür bu 5 yılda her sokağa girdik, girmeye de devam edeceğiz.

ABDURRAHMAN DURSUN: SULTANGAZİ’Yİ DIŞARIYA AÇACAK ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun: Sultangazi, AK Parti’nin kalelerinden biri ve bu seçimde oyumuzu daha da artıracağız. Sultangazi’de çok güzel işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Sultangazi’yi dış dünyaya açacak çok güzel projelerimiz var.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: USTALIK DÖNEMİMİZİ DAHA GÜZEL İŞLERLE DEVAM EDECEĞİZ

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü: Zor dönemlerde de olsa son 5 yılda 268 projeyi tamamladık. Her mahalleye ister fitness salonu, ister kreş olsun hepsini Sancaktepe’ye getirdik, sözlerimizi tuttuk. Artık ustalık dönemimize daha güzel çalışmalarla devam edeceğiz inşaAllah.

KADEM EKŞİ: ŞEHİR İÇİN GÜVENLİ YAŞAM ALANLARI

Maltepe Belediye Başkanı adayı Kadem Ekşi: Maltepe’de üretimin bereketi, şehrimizin geleceğinin gücü, gençlerin ve kadınların, depreme karşı hayatlarını kolaylaştıracak güvenli yaşam alanları noktasında – kendim de bir deprem mühendisi olarak – Sayın İstanbul’daki şantiye yöneticimiz Murat Bey dedim ona. İstanbul kaptanı diyorum, bu çalışmalara başlayacağız.

haberkose.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu