Haber

Eski sevgilisini döven sanığın duruşması Bursa’da başladı

Eski sevgilisini Bursa’da gittiği eğlence merkezinde gören, zorla arabaya bindirip döven tutuklu sanığın duruşması başladı. Sanık, eski sevgilisinin evine girerken düştüğünü söylerken, mağdur kadın ise eski sevgilisinin daha önce kendisine şiddet uyguladığını ve vücuduna sigara söndürdüğünü iddia etti.

İddiaya göre SK (33), 9 yıl önce Bursa’da tanıştığı erkek arkadaşının sözlü tacizlerine dayanamayıp 1 yıl önce de görüşmeme kararı aldı. Ancak davalı İ.Ş. bunu kabul etmedi. (49), eski sevgilisini sürekli telefonda taciz ediyordu. Telefon numarasını değiştiren SK, İ.Ş.’den kaçamadı. Tekrar. DIR-DİR. kadının iş yerine gelerek taciz ve hakaretlerine devam etti. Yeni numarasına da ulaşan İ.Ş.’den ölüm tehditleri aldığını belirten SK, defalarca karakola giderek şikayette bulunduğunu söyledi. Kendisini eğlence merkezinde gören ve eski sevgilisinin başına aldığı 9 darbeyle yüzü tanınmaz hale gelen SK, İ.Ş.’den şikayetçi oldu. hayatının tehlikede olduğu gerekçesiyle tutuklanmasına karar verildi. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaklaşık 3 ay süren araştırmasının ardından İ.Ş. Hakkında, ‘kasten yaralama’, ‘kadını tehdit etme’, ‘hakaret etme, kişiyi silahla hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle ilk derece ceza mahkemesinde dava açıldı. güç-tehdit veya dolandırıcılık’.

Onun duruşması başladı

Sanık İ.Ş.’nin duruşması Bursa 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde başladı. Mağdur SK ve ailesi, tarafların avukatları ve tutuklu sanık İ.Ş. SEGBİS sistemi üzerinden duruşmaya katıldı.

Duruşmada suçlamaları kabul etmeyen İ.Ş., SK’nin düştüğünü iddia ederek, “Olaydan önce parti yerinde tanışmıştık, yanında arkadaşları da vardı. SK yanıma gelip bana sarıldı. Orada” dedi. Yanımda iki kadın vardı, oturmasına izin vermedim, sorun çıkarmaya başladı, benimle konuşmak için kolundan tuttu.” Onu yakalayıp dışarı çıkardım. Arkadaşları olayın büyümemesi için polisi aradı. Olay günü SK ile başka bir parti mekanında buluştuk. Masama geldi, kolunu tuttum ve dışarı çıkmamız gerektiğini söyledim. Kavganın büyümesin diye ‘arabada konuşalım’ dedim. Daha sonra arabaya bindi. O sarhoştu. Evine girerken alkollüydü. “Yere düştü ve burnu kanamaya başladı. Eve girdim ve burnuna buz koydum. 9 kafa atmadım. 1.90 boyum var, bu boyumla nasıl 9 kafa atabilirim? suçlamalar var” dedi.

“Kaşımla güvenlik görevlilerini işaret ederek yardım istedim.”

Cinsel mesajlar gönderdiği için kendisini terk ettiğini söyleyen mağdur SK, “Yalan söylüyor ve gittiğimiz her yere beni götürüyor. Olay günü beni dışarı çıkarırken parmakla işaret ederek yardım istedim. güvenlik görevlilerine kaşımı kaldırdım. Arabasını yol kenarına çekip defalarca bana vurdu. Ondan önce de defalarca üzerime sigara söndürdü.” “dedi.

Mahkeme heyeti, eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı erteleyerek, sanık İ.Ş.’nin tutukluluğunun devamına karar verdi. -BURSA

ortahisar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu