Haber

Erdoğan, İBB ve Kılıçdaroğlu’nu Hedef Aldı: ‘İstanbul’a Çivi Çivi Koyamadı’

Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayaşehir metro sınırının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB’yi ve Millet İttifakı’nın Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

“Gönülden bağlı olduğumuz İstanbul’u birilerinin emellerine kurban edemeyiz” diyen Erdoğan, “Fatih’in emaneti bu güzel şehrin karanlığa gömülmesine seyirci kalamayız. Nerede ihtiyaç varsa müdahale ederiz. Tereddüt etmiyoruz. Bu metro hattını büyükşehir belediyesi yapmadığı için bakanlığımız devraldı” dedi.

“3 yıl geçti, bu büyükşehir belediyesi İstanbul’a çivi bile çakmadı” diyen Erdoğan, “İstanbul asıl dersini 2024’te verecek. Şimdi 14 Mayıs milletvekili seçimlerinde onlara ders verecek” dedi.

Seccadenin fotoğrafı üzerinden Millet İttifakı’nın Başkan Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Artık veda etmeye hazırlandığımız Ramazan’ı tebrik ediyorum. Biri ayakkabıyla seccadeye basabilir” dedi. . Ne ​​yapalım seccade nereye bakar bilemiyorum” dedi.

Gelecek Partisi’ni, Demokrat Parti’yi, Saadet Partisi’ni ve DEVA Partisi’ni de suçlayan Erdoğan, “İçlerinde her gün krize giren 7’li bir koalisyon var. 8’li de 9’lu da olabilir. Hepsi. 4’ü CHP’den yana oldu ama biz milletimizin yanındayız. Durmuyoruz kapı kapı dolaşıyoruz. 14 Mayıs Türkiye’ye bir bayram daha olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu