Yaşam

Denzel Washington, Mark Wahlberg, Dev Patel 3 TV İlk Gösterimi FilmBox Extra’da!

SPI Uluslararası,  Mayıs ayında birbirinden heyecanlı 3 film ilk kez FilmBox Extra ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Bir Kral Arthur uyarlaması ve iki heyecanlı kabahat filmiyle eğlenceli zamanlar bizleri bekliyor.

6 kıtada 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, aksiyon ve gerilim dolu sinema salonlarıyla dolu FilmBox Extra ekranlarında ilk kez üç farklı argümanı izleyiciyle buluşturuyor.

Yeşil Şövalye – 10 Mayıs Çarşamba – Saat: 21:30

Kral Arthur efsanelerinin bu yeni uyarlaması, Dev Patel ve Anaïs Rizzo’yu ortaya çıkarıyor. Yeşil Şövalye ile şiddetli bir savaşta yüzleşen Sir Gawain’in hikayesini anlatıyor. Kral Arthur’un yeğeni Sir Gawain, krallıkla olan bağlarını kanıtlamak için meydan okuyan düşmanı Yeşil Şövalye ile savaşırken destansı bir yolculuğa çıkar.

Zorlu Duo (2 Silah) – 20 Mayıs Cumartesi – Saat: 17:40

Başrollerini Denzel Washington ve Mark Wahlberg’in paylaştığı filmin hikayesinde, iki suçlu Meksikalı bir uyuşturucu baronuyla görüştükten sonra ABD sınır devriyesiyle başları derde girer ve bazı gerçekler su yüzüne çıkmaya başlar.

Bullet Proof – 27 Mayıs Cumartesi – Saat: 21:30

Yetenekli bir hırsız sadece bir mafya çetesini soymakla kalmaz, aynı zamanda çete liderinin karısını da adamdan kurtarmayı planladığında işler karışır.

FilmBox Extra ekranlarında aksiyon filmlerini kesintisiz ve HD kalitede izlemek isteyen sinemaseverler, Türksat KabloTV kanal 337’den kanala ulaşabilirler. FilmBox Extra içeriklerine, filmbox web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve cep telefonu ekranlarından da ulaşılabilmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu