Haber

Denizlispor U17 Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Yeni dönemde TFF Elit B Ligi’nde mücadele edecek olan Denizlispor U17 takımı, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Denizlispor U17 takımı yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. 2023-2024 sezonunda U17 Elit B Ligi’nde mücadele edecek olan Denizlispor, Teknik Sorumlu Hüseyin Ateş nezaretinde Doğan Demirci Sahası’ndaki faaliyetlerine devam ediyor. Genç horozların amacı, yeterli bir hazırlık döneminden sonra ligde şampiyon olmaktır. Yeşil-siyahlı grubun teknik direktörü Hüseyin Ateş, hazırlık sürecini takdirle karşılayarak, antrenmanın çok iyi geçtiğine dikkat çekerek, “Yeni sezon hazırlıklarımız çok güzel gidiyor. Geçen sene U15 ve U16 takımları var.Bu nedenle iyi bir futbol takımımız var.Şehirde yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Eğitimler çok verimli geçiyor. Havalar sıcak olduğu için antrenmanı sabah yaptık” dedi.

“U17 Ligi artık performansa dayalı

U17 liginin zorlu bir lig olduğunun altını çizen Ateş, “Önümüzdeki hafta ikili idmana çıkacağız. İnşallah bu hazırlık dönemini en doğru şekilde sakatlık yaşamadan geçirip yeni döneme başlayacağız. Hazırlık maçları başlıyor. U17 Ligi artık performansa dayalı. Elit B Ligi’nde oynayacağız. Orada şampiyonluk var, ya da yükselme ve küme düşme var. Geliştirme ve performansa dayalı olacaktır. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah başarılı bir dönem geçiririz” dedi.

“Hedefimiz Süper Lig’e Çıkmak”

Azmi ve başarısıyla dikkat çeken yıldız futbolcu Yavuz Selim Göçenoğlu, “Çok şükür işler iyi gidiyor. Önümüzdeki dönemde daha uygun bir performans göstereceğiz. Hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Grup arkadaşlarımla zaman ve mekan fark etmeksizin hep birlikte çalışıyoruz. Antrenmanların şampiyonaya katkısı çok değerli. Kendimizi daha da geliştirerek Denizli’yi ve kadromuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. – DENİZLİ

haber-ipsala.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu